Hieronder volgt puntsgewijs meer praktische en meer uitgebreide informatie over de versoepelingen per 5 juni.

Accommodatie

 • Kantine en terras mogen weer open tussen 06.00 en uiterlijk 22.00 uur.

  Een vaste zitplaats aan een tafel is daarbij wel verplicht. Zitplaatsen aan de bar en zelfbediening zijn niet toegestaan. Afhalen aan de bar mag wel.

  De bar is zoveel mogelijk open/bezet, echter nog wel met een beperkt assortiment, dit is o.a. omdat we vlak voor de zomerstop zitten en er nog weinig mensen op ons sport terrein verwacht worden.

  Zowel in de sportkantine als op het terras zijn maximaal 50 personen toegestaan met inachtneming van 1,5 meter afstand (afhankelijk van de beschikbare ruimte, in de kantine is dat dus minder dan 50). Een mondkapje is in de kantine verplicht, behalve als je zit.

  Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. Er mag voor maximaal 4 personen tegelijk worden gereserveerd. Dit is met uitzondering van kinderen tot en met 17 jaar en personen uit hetzelfde huishouden.

  De verplichte registratie en gezondheidscheck doen we veilig en anoniem via de app Checkgesprek, zie aub dit artikel voor meer informatie.

  Tafels en stoelen mogen in principe niet verplaatst worden, deze worden al op een geschikte afstand neergezet.
 • Kleedkamers & douches

  Per 5 juni mogen de kleedkamers en douches weer worden gebruikt. Uiteraard nog wel met inachtneming van de basismaatregelen, denk bijvoorbeeld aan de anderhalve meter afstand.

  Dit houdt in 2 douches per kleedkamer gebruiken en maximaal 6 personen per kleedkamer.

Ouders

 • Ouders mogen helaas nog niet naar de trainingen van kinderen komen kijken.

  Het doel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Daarom zijn toeschouwers niet toegestaan. Dat geldt ook voor ouders die naar hun sportende kind willen kijken.

  Ouders/verzorgers die noodzakelijk zijn voor het kunnen laten sporten van een kind/jongere, bijvoorbeeld voor kinderen/jongeren met een beperking, mogen wel worden toegelaten.

 • Rij-ouders die hun kind naar een uitwedstrijd rijden, worden aangemerkt als teambegeleiding en hebben daarom toestemming om op de sportaccommodatie te zijn. Het is de bedoeling het aantal rij-ouders zoveel mogelijk te beperken.

Sporters

Sporters die klaar zijn met hun training of wedstrijd mogen niet bij een andere training of wedstrijd kijken, maar weer wel op het terras of in de sportkantine plaatsnemen.

Algemeen

 • Vergaderingen mogen plaatsvinden op de sportaccommodatie of in de sportkantine, zo lang men zich aan de basisregels voor groepsvorming etc. houdt. Het advies is dit tot een minimum te beperken.
 • Er mogen nog geen toeschouwers aanwezig zijn bij de wedstrijden.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties