Met Checkgesprek.nl kunnen bezoekers van de KCC locatie simpel en snel in en uit checken en zo voldoen aan de huidige anti-corona eisen.

✓ Wat is een checkgesprek?

In een kort gesprekje (digitaal via een app) kan, middels een aantal door het RIVM opgestelde vragen, worden vastgesteld of een bezoeker aan de KCC locatie een mogelijk risico op corona meeneemt – en daarmee een potentieel gevaar is voor andere bezoekers.

✓ Hoe werkt checkgesprek.nl?

Checkgesprek.nl is een digitaal gesprek in de vorm van een chat.

  1. De bezoeker scant de QR-code op de poster bij de ingang van de locatie met de smartphone camera.
  2. De bezoeker voert een kort en digitaal checkgesprek over zijn of haar actuele gezondheid.
  3. Geen klachten? Dan ontvangt de bezoeker via de app een groene kaart waarmee hij of zij naar binnen kan. Eén of meerdere symptomen? Helaas mag de bezoeker niet naar binnen. De symptomen zouden kunnen duiden op COVID-19. Raad de bezoeker aan om een afspraak te maken bij de GGD.
  4. Wanneer de bezoeker de locatie verlaat checkt hij of zij uit door het scannen van de QR-code bij de uitgang.

✓ Wat doet checkgesprek.nl?

Met hun digitale chat, met een slimme chatbot kunnen we snel, simpel en veilig controle houden op toegang tot publieke locaties zoals de KCC locatie. Het staat de bezoeker vrij om zelf te bepalen of, en zo ja, welke informatie men wil delen. Wanneer de bezoeker eerder gebruik heeft gemaakt van checkgesprek.nl ontvang hij of zij de volgende keer een verkorte vragenlijst. Persoonsgegevens worden wel tijdelijk opgeslagen, echter daar geeft de bezoeker zelf expliciet toestemming voor. Gegevens worden niet gedeeld met derden. Enkel door de overheid aangewezen instanties kunnen, onder strikte voorwaarden, toegang krijgen tot deze gegevens. Dit kan relevant zijn in een situatie van een regionale COVID-19 uitbraak.

✓ Kan een checkgesprek ook mondeling gevoerd worden?

Ja, personen onder de 18 jaar zonder bevoegde volwassene of personen die niet beschikken over een mobiele telefoon (met internet) kunnen het checkgesprek mondeling voeren met een van aanwezige corona coördinatoren.

✓ Wat doe ik als een bezoeker onder dan 18 jaar met bevoegde volwassene een locatie betreedt of iemand die niet bekwaam is om de vragenlijst te beantwoorden?

Wanneer een persoon jonger is dan 18 jaar valt deze persoon onder de verantwoordelijkheid van de bevoegde persoon met wie hij of zij is. De bevoegde volwassene vult dan één vragenlijst in namens alle (minderjarige) kinderen. Ook iemand die niet bekwaam is valt onder de verantwoordelijkheid van de bevoegde volwassene. Er wordt dan één vragenlijst ingevuld.

Bekijk voor meer informatie onderstaande video:

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties