Zelf artikelen en foto's publiceren

Alle leden van KCC kunnen rechten krijgen waarmee artikelen en fotoalbums kunnen worden aangemaakt. Hiertoe dien je je eerst te registreren en dient je account te worden goedgekeurd tot auteur.

Artikel invoeren
Na het inloggen zie je aan de linkerkant van het scherm een nieuw menu verschijnen voor Leden. Klik hier op 'Artikel invoeren' als je een wedstrijdverslag of nieuwsitem aan wil maken. Je komt dan direct in een invoerscherm. Hier kun je je tekst kwijt. Zorg er voor dat je geen andere lettertypes dan staandaard gebruikt en ook overmatig kleurgebruik maakt het niet beter leesbaar. Het is daarom sterk af te raden om stukken uit Word te kopieëren; deze staan namelijk vol met opmaak.
Onder het invoerscherm kun je aangeven in welke sectie en categorie je artikel dient te worden opgenomen.
Toon op voorpagina dient altijd uit te staan. Wij hebben er voor gezorgd dat alle artikelen opgenomen worden in de nieuwslijsten. Eventueel kun je een alias opgevens, maar we geven de voorkeur aan het gebruik van je eigen naam.
Geef aan vanaf wanneer je artikel zichtbaar mag zijn en ook tot wanneer.
Het toegangsniveau zal over het algemeen altijd 'Publiek' zijn.

Je artikel wordt pas zichtbaar na goedkeuring.

Als je zomaar een losse foto hebt, kun je deze direct opnemen in het artikel. Verklein de foto wel naar 500 pixels aan de langste zijde.
Heb je echter een hele serie foto's, dan kun je het beste zelf een fotoalbum op Flickr, Google, etc. aanmaken.

Foto's
Om het dataverkeer van onze site te beperken zetten we alleen kleine foto's in een artikel. Hele series in groot formaat kun je het beste zelf publiceren. Een link naar zo'n album kun je in het artikel opnemen of ons even mailen.
Mocht je zelf geen account of mogelijkheid hebben om albums te publiceren, dan kun je de foto's ons ook mailen. Gebruik hiervoor het gratis WeTransfer.

Youtube
Ook filmpjes zijn natuurlijk erg leuk om te publiceren. Je kunt deze embedden in een artikel. Hoe je dat kunt doen vind je op Youtube zelf.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties