Sinds vandaag is KCC/CK Kozijnen ook actief op WhatsApp. Wil je het laatste nieuws volgen over KCC/CK Kozijnen zoals nieuwsberichten, wedstrijdverslagen, uitslagen, doelpuntenmakers, transfers en ander nieuws? Volg dan ons nieuwe WhatsApp-kanaal

In dit kanaal delen we alle nieuwsberichten die op de website verschijneen, andere interessante nieuwsberichten en mededelingen. 

Je vindt de WhatsApp-kanalen in een nieuwe tab genaamd “Updates”.

Whatsapp-Kanalen zijn een eenvoudige, betrouwbare en privémanier om belangrijke updates te ontvangen, rechtstreeks in WhatsApp. Als je het kanaal vak KCC/CK Kozijnen volgt, wordt je telefoonnummer niet gedeeld met de beheerder van het kanaal of de andere volgers. Ook het telefoonnummer en profielfoto van de kanaalbeheerder wordt niet getoond aan de kanaalvolgers.

Volg ons WhatsApp-kanaal dus via deze link of via de QR-code in de afbeelding en blijf altijd op de hoogte van het nieuws over KCC/CK Kozijnen.

Verder blijven wij natuurlijk ook actief op de WebsiteFacebook, X en Instagram.

Alleen KCC/CK Kozijnen zelf kan berichten in dit kanaal publiceren. Wel kunnen volgers reageren middels emoticons. Heb je zelf een leuk bericht voor onze website, onze social media en dus ook dit WhatsApp-kanaal? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties