We zijn inmiddels alweer in februari en de zaalcompetitie is over de helft. Voor veel teams breken er nog spannende weken aan om een goede klassering te gaan halen. Speciale aandacht hierbij natuurlijk voor ons eerste, die moet nog een aantal belangrijke punten halen om ook volgend jaar weer op het hoogste niveau van Nederland mee te mogen doen. Dus alle steun is nodig! Geef je daarom ook op voor de supportersbussen!

Vanuit het bestuur willen we graag een aantal zaken met jullie delen.

Allereerst het feit dat we voor dit seizoen en komend seizoen ook weer op de steun van onze naamsponsor CK/Kozijnen kunnen rekenen. Het verlengde contract was afgelopen zomer al akkoord maar onlangs hebben we ook samen met Cas de formele krabbel onder deze verlenging gezet. Zeer fijn dat we als vereniging op de steun van onze trouwe sponsoren mogen rekenen! Sponsorgeld is nodig zodat wij als vereniging onze ambities kunnen verwezenlijken. Helaas hebben wij momenteel geen sponsorcommissie maar die is natuurlijk wel essentieel. Daarom zijn we als bestuur op zoek naar een aantal mensen die dat weer op willen gaan pakken. Ben je een beetje commercieel en lijkt het je leuk om het contact met bestaande en nieuwe sponsoren te onderhouden? Meld je dan aan bij iemand van het bestuur!

Verder hebben we in januari de ALV gehad. Op deze redelijk goed bezochte avond hebben alle commissies wat verteld over hun activiteiten en plannen en is een overzicht gegeven van onze (gezonde) financiële positie. Die informatie van de verschillende commissies werd zo goed ontvangen dat we gaan kijken hoe we deze breder kunnen delen met alle leden.

Als bestuur vinden we het goed om te zien dat steeds meer mensen onze hal en kantine weer weten te vinden rond de wedstrijden van het eerste. De hal is gezellig druk en ook in de kantine wordt het steeds gezelliger. Dit komt natuurlijk ook omdat de mensen van de bar er tegenwoordig een echt feestje van maken met hun schorten, de lekkere maaltijden en de steeds mooiere aankleding!

De gemeente Capelle gaat de komende periode concrete toekomstplannen maken voor sporthal Schenkel. Momenteel vindt er een inventarisatie plaats. Uiteraard is dit erg relevant en belangrijk voor KCC dus zorgen we dat we goed aangehaakt zijn. 

Een blik op ons nieuwe logo leert ons dat we als fusievereniging in 1999 opgericht zijn, dat betekent dat wij volgend jaar ons 25-jarig jubileum gaan vieren. Dat lijkt nog ver weg maar we willen toch eens gaan kijken om daar een mooi feestje van te maken! Welke party-people melden zich aan voor deze commissie?

Als laatste graag aandacht voor het kamp. Afgelopen weken is de kampcommissie aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor het kamp 2023. Samen met een enthousiaste kampleiding wordt nagedacht over de invulling van het weekend. Dit jaarlijks terugkerend evenement is iets wat je niet wilt missen als KCC jeugdlid. Ook dit jaar belooft het weer een fantastisch weekend te worden, waarin de Zeven Dwergen, Bambi en Elsa & Anna zeker van de partij zullen zijn. Met het thema ‘Disney’ zal het een sprookjesachtig weekend worden, hou dus vrijdag 26 mei t/m maandag 29 mei vrij in je agenda! Binnenkort zul je meer informatie krijgen over het aanmelden.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties