OP KAMP!!!! HET MAG WEER!!!!

PINKSTERKAMP 2022 (vrijdag 3 juni t/m maandag 6 juni)

Kampgangers opgelet, na twee jaar komt er eindelijk weer een ouderwets korfbalkamp! Drie dagen lang sport, spel en plezier.

20220328   KCC korfbalkampDit jaar zullen we naar Ferme De Jean gaan, een enorm kamphuis met een super leuk speelveld in Heeze.

Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook voor dit kamp weer gekozen voor een thema. Dit jaar is dat ‘’Het circus’’.

Dus leg je clownsspullen, goocheldoos en jongleerspullen maar vast klaar en bereid je voor op een knotsgek kamp. Niets is te gek!!

Vanaf deze week kun je het inschrijfformulier online invullen en/of downloaden. Het online inschrijfformulier vindt u hier. Op de bar zijn ook uitgeprinte inschrijfformulieren te vinden, deze uitgeprinte inschrijfformulieren kun je in een envelop inleveren bij je trainer of in een afgesloten kistje op de bar. De trainers zullen er voor zorgen dat deze bij ons terecht zullen komen.

De ingevulde (digitale) inschrijfformulieren met akkoord ontvangen wij graag vòòr 29 april 2022. Middels een handtekening/akkoord op het (digitale) inschrijfformulier gaan de kinderen en ouders akkoord met de kampregels. De kampregels zijn hier te vinden op de site van KCC/CK Kozijnen. Aanvullend op voorgaande jaren worden in deze kampregels ook verwezen naar de richtlijnen van de RIVM omtrent het coronavirus. Deze regels zijn voor ons leidend om een veilig en verantwoord kamp te kunnen organiseren.

Zoals ieder jaar is er op de zondag weer een BONTE AVOND!!
Op de bonte avond mag iedereen, die dat leuk vindt, een act opvoeren. Dus kan jij een konijn uit een hoge hoed toveren, met zes ballen jongleren of ben jij enorm sterk, geef je dan nu op en laat ons zien wat je kunt!
Je kunt je hiervoor alvast opgeven via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je veel zin in het kamp maar heb je nog wat vragen of wil je eerst even kennis maken met de commissie/leiding die het kamp organiseert? Kom dan woensdag 20 april naar de ouderavond. De exacte tijd volgt nog.

Heeft u op deze avond al andere plannen maar wilt u toch nog wat vragen/kennismaken? Twijfel dan niet en stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen je vragen beantwoorden, maar kunnen ook even afspreken om alsnog nader kennis te maken.

Geef je snel op, want VOL is VOL!!!!!

Wij hebben er zin in!!

De kampcommissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 1 oktober 2022 tegen PKC/Vertom 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

fanshop banner 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties