Binnen KCC/CK Kozijnen zijn vertrouwenspersonen benoemd. Wanneer je je onprettig voelt op onze vereniging door pestgedrag, discriminatie, geweld of seksueel overschrijdend gedrag, dan kun je dat het beste uitspreken. Allereerst tegen degene die dit doet of bijvoorbeeld je trainer of coach, maar als dit niet helpt of je durft dit niet, vertel het dan aan iemand anders, thuis of op de vereniging.

Binnen KCC/CK kozijnen zijn wij - Jopie Schippers, Rob Fase en Wendy van der Waaij - beschikbaar als vertrouwenspersonen om over dit soort zaken te praten. Luisteren is onze belangrijkste taak, maar je kunt ook bij ons terecht met meer algemene vragen, twijfels of dingen waar jij je misschien voor schaamt. We praten met je in vertrouwen, je verhaal is veilig, dus blijf er niet mee rondlopen. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden die er zijn. Als het nodig is bemiddelen we bij conflicten of we verwijzen je door naar professionals.

Iedereen kan/mag zijn vragen stellen via het e-mailadres van de vertrouwenspersonen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rob en Wendy hebben deelgenomen aan de cursus "In Veilige handen" van Sportief Capelle. Deze cursus richtte zich op het creëren van een structureel veilige en plezierige sportomgeving binnen de vereniging. Binnen de cursus was er onder meer gericht aandacht voor het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en het voorkomen van pesten en discriminatie binnen de vereniging.

Wij vinden het belangrijk dat alle leden van KCC/CK Kozijnen rekening houden met de grenzen van anderen. Iedereen mag aangeven waar zijn of haar persoonlijke grens ligt, zonder dat daar flauw of raar over gedaan wordt. De vereniging moet immers voor iedereen veilig, vertrouwd en plezierig zijn.

Heb je nog vragen over het bovenstaande? Praat er dan over!

De vertrouwenspersonen,

Jopie Schippers
Rob Fase
Wendy van der Waaij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties