Zoals jullie eerder op de site hebben kunnen lezen, zijn er vier nieuwe bestuursleden gestart binnen het bestuur van KCC/CK Kozijnen: Els den Hollander, Demi van Oosten, Anton van der Heiden en Ruth Sprey.  De komende dagen zullen zij zich aan jullie voorstellen.

Deze keer de beurt aan Anton van der Heiden.

Foto AntonIk ben Anton van der Heiden, 38 jaar. Ik woon in Capelle aan den IJssel. Ik ben begonnen met korfballen bij De Kapellen toen ik 5 jaar was en sindsdien behoorlijk verweven met deze vereniging. Naast het korfballen zelf heb ik allerlei vrijwilligersfuncties gehad; van trainer tot aKCCie-lid en van TC tot kampleider. Mijn vrienden lopen nog steeds rond op de club, ik heb hier mijn vriendin ontmoet en inmiddels speelt de oudste bij de kangoeroes. Na een vrijwilligers-sabbatical van een paar jaar mag ik nu toetreden tot het bestuur en daar heb ik onwijs veel zin in.

In het dagelijks leven ben ik ondernemer. Ons familiebedrijf is Puka Vastgoed en Projectontwikkeling. Wij ontwikkelen hoogwaardige projecten in de regio zoals bedrijvenparken en woningen.

Binnen de club ga ik aan de slag als bestuurslid technische zaken. In de afgelopen maanden heb ik - als aspirant-bestuurslid – van dichtbij gezien hoeveel enthousiasme er nog steeds is binnen deze club om dingen voor elkaar te krijgen en dat enthousiasme kunnen we goed gebruiken. Let’s go!

Het bestuur van KCC/CK Kozijnen is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties