Zoals jullie eerder op de site hebben kunnen lezen, zijn er vier nieuwe bestuursleden gestart binnen het bestuur van KCC/CK Kozijnen: Els den Hollander, Demi van Oosten, Anton van der Heiden en Ruth Sprey.  De komende dagen zullen zij zich aan jullie voorstellen.

Deze keer de beurt aan Demi van Oosten.

Foto DemiIk ben Demi van Oosten, 26 jaar oud en woonachtig in Rijswijk. Ik speel al sinds mijn 4e korfbal en doe dit sinds 2014 bij KCC (met een klein uitstapje van een jaar tussendoor). Ik speel momenteel in de selectie bij KCC en ben hierdoor regelmatig bij de club te vinden. In 2014 ben ik ook begonnen met het werk- en leertraject tot accountant. Momenteel werk ik als controleleider in de accountancy bij DRV Accountants & Adviseurs in Rotterdam en ben ik bezig met de laatste fase van mijn studie, de Postmaster Accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit. Met mijn financiële achtergrond zal ik een bijdrage gaan leveren aan het bestuur met betrekking tot de financiën samen met John en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de sponsorcommissie en de Club van 50.

Als laatste wil ik jullie nog graag bedanken voor het getoonde vertrouwen tijdens de ALV. Ik heb er zin in om de komende tijd verder aan de slag te gaan met de toekomst van KCC samen met jullie en de andere bestuursleden. Hopelijk tot snel!

Het bestuur van KCC/CK Kozijnen is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties