Over niet al te lange tijd kunnen we hopelijk weer op het veld korfballen bij KCC/CK Kozijnen. Ook het keetje langs het hoofdveld zal dan weer geopend worden. Niet alleen voor een lekker drankje, maar nu ook voor bittergarnituurtjes! Met dank aan RTV van der Meulen, dé audio-, video- en witgoedspecialist aan de Bermweg, die ons twee Airfryers schonk. Zo kon één van de niet-gehonoreerde wensen van de Club van 50 alsnog doorgang vinden.

20220114   Sponsor RTV VermeulenRTV van der Meulen is een zeer bekende en gerenommeerde winkel, die al ruim 60 jaar is gevestigd aan de Bermweg 31-33 in Capelle aan den IJssel. Hét adres voor een persoonlijke benadering, met service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. U hoeft niets zelf te installeren en er is een eigen technische
reparatiedienst. Meer informatie vindt u op https://www.rtvvandermeulen.nl/

Als vereniging prijzen ons gelukkig met betrokken, lokale ondernemers zoals Joost en Monique Stegeman van RTV van der Meulen. Graag willen we hen bijzonder bedanken voor dit mooie gebaar.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties