KCC/CK Kozijnen organiseerde in december voor de 2e keer een kerstpakkettenactie, meer nieuws over die actie (en dan met name over het bezorgen van de pakketten) lees je hier

Er zijn maar liefst 100 pakketten besteld die op dinsdag 21 december door de selectie en het bestuur zijn bezorgd bij de bestellers.

Daarnaast zijn er ook 49 pakketten gesponsord door CK Kozijnen, SO natural, Koophuis Makelaars en een viertal (oud) leden. Deze pakketten mochten we gratis weggeven.

De kerstpakkettencommissie heeft voor deze 49 pakketten een goede bestemming gevonden (binnen en buiten onze club). Zo hebben we een aantal pakketten weggegeven binnen KCC/CK Kozijnen en hebben een deel van de pakketten dinsdag rondgebracht bij enkele bewoners in Capelle aan den IJssel. Verder konden we de helft van de pakketten weggegeven aan de hulpvragers die de Budgetmaatjes Capelle helpen (zie foto). Budgetmaatjes zijn vrijwilligers die Capellenaren helpen met financiële problemen. Meer informatie over dit project vind je hier.

We zijn enorm blij dat we dankzij de genoemde sponsoren/leden met deze actie ook een stukje maatschappelijke betrokkenheid hebben kunnen laten zien. Wij willen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt nogmaals heel erg bedanken en wensen jullie een sportief en gezond 2022 toe. 

De KCC-kerstpakkettencommissie,
Monique, Rian, Theo, Martijn en Mark

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 11 februari 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 20:00 uur in sporthal Topsportcentrum De Koog.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties