Afgelopen periode kon iedereen via KCC/CK Kozijnen een kerstpakket bestellen voor zichzelf of om weg te geven aan iemand anders. 

20211221   Wim Sala   KCC kerstpakketMede dankzij onze sponsoren J.P. Alsem, M-Buijs Schilderwerken, PUKA en Banketbakkerij Stam konden wij twee mooie pakketten samenstellen waarmee de bestellers waar voor hun geld kregen en waar onze club uiteindelijk ook nog een mooi bedrag aan overhield. Je kon kiezen voor een wijnpakket met drie kwaliteitswijnen (+ iets lekkers) en een gezinspakket boordevol heerlijke producten.

De actie was dit jaar nog succesvoller dan vorig jaar. Er zijn totaal 150 pakketten besteld, 100 pakketten door KCC-aanhangers en 50 pakketten door een aantal leden/sponsoren die we gratis mochten weggeven aan mensen die dat goed konden gebruiken. Over de pakketten die we hebben weggegeven volgt later deze week nog een apart nieuwsbericht.   

Vanavond heeft een aantal selectiespelers en bestuursleden de KCC-kerstpakketten rondgebracht. Net als vorig jaar was dit weer erg leuk om te doen en is er ook van (bijna) iedereen een foto gemaakt die je in dit fotoalbum kunt vinden.

We willen alle bestellers, sponsoren van (een deel van) de inhoud van het pakket, sponsoren van de pakketten die we gratis konden weggeven, inpakkers en bezorgers hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan deze actie. Zonder jullie had dit nooit zo succesvol geweest.

Namens de KCC-kerstpakkettencommissie nogmaals bedankt en hele fijne feestdagen!
Rian, Monique, Theo, Martijn en Mark

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties