Afgelopen zaterdag 7 augustus had de onderhoud/schoonmaak commissie een klusochtend georganiseerd. Iedereen kon deelnemen, er waren klussen genoeg en je hoefde voor de meeste klussen geen technische kennis te hebben. Aanmelden was niet verplicht, toch had een enkeling zich aangemeld. We hadden goede hoop dat er daarnaast nog wel wat mensen zouden komen aanwaaien.

20210810   klusochtendOm 08:00 uur waren we al met 9 mensen en gedurende de ochtend kwamen er nog mensen bij en gingen er weer mensen af. Uiteindelijk zijn er 20 mensen geweest die hebben geholpen, de hele ochtend, een paar uurtjes of gewoon een uurtje.  

Het weer werkte redelijk mee en we hebben dan ook veel kunnen doen. Vooraf en tussendoor was er een kopje koffie/ thee of wat anders met lekkere koekjes.  

De dug-outs hebben weer van binnen en buiten weer een sopje gehad en zijn behandeld tegen groene aanslag, zo ook het grootste deel van de sponsorborden en het scorebord. De ramen van de hele kantine zijn aan de buitenkant gezeemd (binnen was vrijdag al gedaan). Daarnaast zijn alle uitloopmatten weer schoongemaakt en uitgeschept, de paalputten van de velden zijn leeggezogen, er is azijn gesproeid tegen onkruid en op veel plaatsen ook nog onkruid en mos weggehaald. Vrijdag was er door de onderhoudsploeg zelf al een groot deel gesnoeid bij veld 3 en ook daar zijn we mee verder gegaan. De korte kant van de grasrand is afgestoken en in de fietsenstalling is alvast een behoorlijk deel onkruid verwijderd. Ook hebben we in de materiaalberging wat ruimte gecreëerd en weer eens een beetje opgeruimd. Alle sloten van vrijwel alle ballenkastjes zijn gecheckt en eventueel gerepareerd met het vriendelijke verzoek ze komend seizoen weer met respect te behandelen en heel te laten. Voor en met de sponsorcommissie hebben we sponsorborden uit de rails van veld 1 gehaald zodat deze kunnen worden herplakt met bestaande sponsors of geplakt met nieuwe sponsors, daarna gaan we ze dan weer terugzetten. 

Dit hadden we niet allemaal kunnen doen zonder de hulp van leden en ouders Wim S., Gert Jan vD, Sander, Desiree, Timothy (Ctje) en Gert Jan H., Esther en Yasmine (Dtje) en Esther, Joshua (Dtje) en Jeroen, Rosa en Monique, Jeu de Boulers: Jaap, Martin en Jurjen, bestuursleden: John en Cor en onderhoudsploeg leden Antine en Janet. En nu maar hopen dat ik niemand vergeten ben. 

Fijn dat jullie allemaal een stukje tijd opgeofferd/ gegeven hebben aan het klaarmaken van de velden en het gehele complex van KCC/CK kozijnen zodat we eind van deze maand hopelijk weer een normaal seizoen kunnen starten.  

Bedankt namens de onderhouds-/schoonmaakcommissie,

Saskia van Vlaanderen-Kanij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties