Beste leden,

Afgelopen week werd ons bericht dat sporthal Schenkel per 01 februari ingericht gaat worden om te dienen als vaccinatielocatie. Dit betekent dat alle sportactiviteiten elders moeten plaatsvinden.

In overleg met Sportief Capelle kunnen we dit zaalseizoen gebruik maken van de sporthal in Sportcomplex Aquapelle (de nieuwe hal naast het zwembad). Alle faciliteiten zijn daar aanwezig om onze mooie sport te kunnen beoefenen. De 4 thuiswedstrijden van team 1 en reserves zullen daar worden gespeeld. Met hulp van de beheerders van Sportief Capelle en kerngroep leden is er al heel wat materiaal overgebracht. Een woord van dank gaat dan ook uit naar de kerngroep en Sportief Capelle.

KCC velden
Deze blijven bereikbaar voor trainingen en in de toekomst ook voor wedstrijden. Wij willen jullie vragen zo veel mogelijk op de fiets te komen. Als het niet anders kan, parkeer de auto dan op de andere parkeerplaats (ons oude clubhuis, nu honk- en softbal). De kantine blijft gesloten (op het gebruik van toilet na).
Samenvattend: De veld activiteiten kunnen gelukkig wel doorgaan.

Compliment
Een compliment voor de aKCCie. Top Pubquiz georganiseerd en dan worden overruled door de strenge Corona regels. Erg jammer, maar wel verstandig. Een groot compliment aan de organisatie om toch iets leuks te verzinnen om het KCC gevoel te ervaren.

Algemene Ledenvergadering (ALV)
Woensdagavond 3 februari aanstaande is er een 2e ALV. Je kunt je nog opgeven via de website.

Het KCC terrein
Er bereiken ons vragen over gebruik van de velden door andere verenigingen. Het klopt dat bijvoorbeeld onze buren gebruik maken van onze velden. De honk- en softbalvelden zijn met gras ingezaaid en veel trainen betekent voor hen een ernstige belasting van het veld. Alle afspraken hierover gaan via het bestuur en Sportief Capelle.

De Livestream
Het verbaast ons dat er gemiddeld bijna 7.500 unieke kijkers zijn die de wedstrijden van het 1e en 2e team (samen) bekijken. Korfbal is duidelijk in trek. Op deze manier krijgen wij toch de exposure die onze sport nodig heeft.

Het bestuur

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties