Na de gebroken KPN kabel de 1e wedstrijd hadden we gisteren bij het 2e problemen met onze eigen PC. Doordat we de kwaliteit wat lager hebben gezet, was dat bij het 1e gelukkig een stuk beter.

Bij het 2e was het beeld enorm schokkerig en eingelijk niet te bekijken. Inmiddels hebben we een goede film op Eyecons gezet, die kan je hier bekijken.

Gelukkig hadden we het bij het 1e beter op orde en we waren waren zelf best tevreden over de uitzending (die je hier kunt terugkijken) en hopen dat veel mensen hebben kunnen genieten van de beelden. We zijn blij met alle mensen die reageren en hun verbeterpunten aan ons melden. Heb jij nog een opmerking waarmee we onze livestream kunnen verbeteren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er voor te zorgen dat we kunnen blijven verbeteren en uitbreiden moeten we soms kosten maken. Daarvoor willen we niet bij de club aankloppen dus hebben we iets anders bedacht. Tijdens de livestream komen er QR codes in beeld waarmee je een virtueel rondje kunt geven dat ten goede komt aan de livestream. Een aantal mensen heeft dat al gedaan, super bedankt daarvoor! Uiteraard kan je de livestream nog steeds steunen. Daarvoor kun je deze link naar ons Tikkie gebruiken.

Alvast bedankt namens de livestreamcommissie!

NB: is commentator bij het 2e iets voor jou? We kregen de vraag of we tijdens het 2e ook geen commentator kunnen inzetten. Daar hebben we dan wel iemand voor nodig. Lijkt het jou leuk om dit te doen of een keer te proberen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties