Beste leden,

Wij hebben het volgende bericht vanuit sportief Capelle ontvangen:

 

Beste gebruikers van onze accommodaties,

Ook in de sportaccommodatie dragen we een mondkapje vanaf 1 december.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gaat het kabinet het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea en theaters vanaf 1 december verplichten. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder.

De mondkapjesplicht geldt in alle publieke binnenruimten, de sportaccommodaties die in het beheer zijn van Sportief Capelle beschouwen wij als publieke ruimten. Sportief Capelle draagt graag haar steentje bij aan de maatregelen die van toepassing zijn. In dat kader is vanaf 1 december ook in onze accommodaties verplicht.

Tijdens het sporten en bewegen en het geven van sport en bewegen (instructie en training) kunt u uw mondkapje afdoen. Voor en na de activiteit is het de bedoeling dat u uw mondkapje draagt.

Op de site van de rijksoverheid staat nog meer specifieke informatie over het dragen van het mondkapje tijdens het sporten (Mondkapjes bij sport | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl)


Moet ik tijdens het sporten een mondkapje op?
Nee, tijdens het sporten hoeft u geen mondkapje op.

Moet ik een mondkapje dragen bij een binnensport?
Nee, niet tijdens het sporten. U moet wel een mondkapje dragen voor het sporten, bijvoorbeeld in de hal. Als u klaar bent met sporten, moet u ook zo snel mogelijk een mondkapje op te zetten.

Ik heb buiten gesport, en ga naar de wc in de sportaccommodatie. Moet ik dan een mondkapje dragen?
Ja, u moet dan een mondkapje dragen. U bent immers binnen.

Besprekingen en vergaderingen
Zoals al eerder besloten is het mogelijk de sportkantine te gebruiken op trainingsavonden voor besprekingen en ook voor vergaderingen. Dit kan alleen als het horeca gedeelte gesloten blijft en de maatregelen gehandhaafd kunnen worden. Het uitgangspunt hierbij is GEEN supporters en publiek, GEEN drukte en minimaal 1,5 afstand.

Om gebruik te maken van de kantine moet er een geldige reden zijn en reserveren is verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klachten/positief getest
Bij klachten laat je zo snel mogelijk testen, geef je het door aan je trainer of teamleider en kom je niet trainen.

Ben je positief getest? Dan zouden we dat graag willen weten, zodat bepaald kan worden of er binnen KCC actie vereist is en wie we moeten informeren (indien gewenst anoniem). Neem daarvoor contact op met Els den Hollander via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en zijn gezonde verstand gebruikt.

Bestuur KCC/CK Kozijnen

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties