Vrijwilligerswerk, ik weet niet beter. Opgegroeid in de korfbalwereld vanaf mijn 6e. Van alles gedaan; speler, trainer, coach, TC, ledenraad, vertrouwenspersoon, Corona dienst etc. Het hoorde er “gewoon” bij. Dat doe je voor je vereniging. Altijd met enthousiasme en plezier gedaan. En wat gebeurde er afgelopen weekend? Ik was met een vraag vanuit het bestuur naar KCC “gelokt”. Daar wachtte mij een enorme verrassing.

20200919   Rob Fase vrijwilligerNadat ik met Cor van Os en Wendy van der Waaij om tafel was gaan zitten om het e.e.a. te bespreken werden wij onderbroken. Daar stond opeens een afvaardiging van de KNKV inclusief televisie en fotograaf. Wat bleek: ik was voorgedragen als vrijwilliger van het jaar en uiteindelijk ook nog geworden! Nou, ik stond perplex want ik had werkelijk geen idee. Er zijn zoveel vrijwilligers in de korfbal wereld en dan ben ik daar uitgekomen! Wat een enorme verrassing. Ik wil degene die mij voorgedragen heeft heel hartelijk bedanken en uiteraard ook degene die op mij gestemd hebben. Een heel onverwachte eer.

Als beloning heb ik een korte vakantie met het hele gezin aangeboden gekregen en zal daar met plezier gebruik van gaan maken.

Nogmaals allemaal bedankt en wellicht dat ik een ieder hiermee kan inspireren om vrijwilligers werk voor je vereniging te gaan doen. Niet voor de prijs maar, maar voor je vereniging en het goede gevoel dat je eraan kan overhouden. Er zijn al heel veel vrijwilligers maar we kunnen er best nog wel gebruiken.

Rob Fase

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties