Na de aankondiging van de nieuwe naamsponsor CK Kozijnen, valt er nog meer goed nieuws te melden: Prints op Shirts heeft zich als selectiesponsor verbonden aan KCC/CK Kozijnen.

sb Prints op ShirtsHet logo van Prints op Shirts zal vanaf het nieuwe seizoen te zien zijn op de wedstrijdbroekjes en -rokjes van de selectie en komt daarmee in de plaats van sponsor Weerslag. Daarnaast zal Prints op Shirts de KCC Fanshop gaan faciliteren, die later dit jaar gelanceerd zal worden (nieuws hierover volgt!).

Bij Prints op Shirts bestel je eenvoudig online je bedrukte T-shirt, al vanaf 1 stuks. Kies uit de vele beschikbare ontwerpen, of ontwerp je eigen T-shirt online, betaal via Ideal, en krijg je T-shirt razendsnel thuisgestuurd. Naast T-shirts levert Prints op Shirts ook bedrijfskleding en promotieartikelen. Ook deze kunnen in lage aantallen besteld worden.

Stefan Rijkaart van Cappellen van Prints op Shirts is geen onbekende binnen het korfbal en KCC. “Als IJsselvogels-man draag ik korfbal in het algemeen, en ook KCC, een warm hart toe. In de samenwerking kunnen we veel met elkaar bereiken.” In tijden als deze is het hartverwarmend om te merken hoe groot de betrokkenheid van onze sponsorgroep is. Bestuur en sponsorcommissie zijn erg blij dat de verbintenis met Prints op Shirts voor langere tijd is vastgelegd, en danken Stefan voor het vertrouwen en constructieve samenwerking.

Meer informatie: www.printsopshirts.nl

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties