Beste KCC-ers,

Langzamerhand begint het te wennen, thuis werken, online vergaderen en afstand houden. Als bestuur hebben wij ook voor het eerst met elkaar online vergaderd. Dat we te laat begonnen heeft met uw voorzitter te maken, die nogal worstelt met digitale software. Enfin de volgende punten zijn besproken:

KNKV besluit
Dinsdag 21 april wordt besloten welk besluit het KNKV neemt t.a.v. het afronden van de competitie. De Technische Commissie heeft een belangrijke rol gespeeld in onze stem naar het bondsbestuur toe. We zijn een vereniging die mee willen denken. Ik verwijs hierbij naar de samenvatting van Henk Jan Schippers die samen met anderen een voorstel heeft gemaakt.

Als bestuur zijn we onder indruk van al het werk wat de afgelopen periode is verzet.

Contributie
Regelmatig worden er per mail of via andere social media vragen hierover gesteld. Het bestuur volgt de richtlijnen van het KNKV omtrent lidmaatschap d.w.z. dat loopt gewoon door dito de contributie die daar tegenover staat. De kosten voor KCC gaan gewoon door en daar staat niets tegenover.

Zoals eerder gezegd wil de vereniging wel meedenken over oplossingen als leden het lastig vinden om hun contributie te voldoen. Wij kunnen niet in een andere zijn/haar portemonnee kijken. Met de huidige crisis kan dit wel eens lastig zijn.

Onze vraag is dan ook: Lukt het niet om de contributie te voldoen, dan willen wij dit in discretie afhandelen. U kunt zich richten tot de 3 vertrouwenspersonen van onze vereniging Wendy van der Waaij, Jopie Schippers en Rob Fase. Zij nemen dan contact op met de penningmeester. Er is overal een oplossing voor.

U kunt de vertrouwenspersonen bereiken door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Levensmiddelen
Bij de eerste inventarisatie in maart hebben we die artikelen die t/m mei zouden vervallen qua houdbaarheid naar de voedselbank gebracht.

In juni is er weer een deadline wat betreft de houdbaarheid van artikelen. Het bestuur zal dan weer een deel naar de voedselbank brengen, maar ook willen we leden in de gelegenheid stellen om tegen gereduceerd tarief wat van KCC over te nemen. De penningmeester zal dan daarvoor een mooi prijsje maken.

Wordt vervolgd.

Eenzaamheid
Recentelijk hebben wij contact gezocht met de jeu de boulers. Een groep ouderen die enthousiast wekelijks hun balletje gooien. We hebben geen berichten gekregen dat er ouderen zijn met het virus onder de leden.

Het bestuur vindt het belangrijk om contact te houden.

Vind jij het leuk en gezellig om even te bellen met de leden van de jeu de boules? Je kunt dan contact op nemen met het bestuur en wij zullen je dan koppelen aan 1 of 2 ouderen.

Communicatie
Er zijn veel leden die actief zijn op social media. Het gaat voor mij soms snel maar voor hen die er dagelijks mee bezig zijn is het een makkie. Via Instagram zijn er interviews met spelers/trainers. Via Twitter en Facebook wordt ook hier de verbinding gezocht. Blijf dit doen en houd ons op de hoogte.

De kantine Corona vrij?
Een vraag aan u: Hoe kunnen wij dit realiseren? Er leven vast veel ideeën onder jullie, deel deze met ons.

De volgende vergadering van het bestuur is op 29 april om 09:00 uur (waarschijnlijk online).

Het bestuur

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties