Wat was het een schitterende wedstrijd zaterdag! In een bomvolle en sfeervolle sporthal Schenkel stuurden we DeetosSnel met een dikke nederlaag terug naar Dordrecht. Voorlopig hebben we daardoor de negende plaats stevig in handen en is het Korfbal League seizoen voor KCC/SO natural gelukkig nog niet voorbij. Hoewel het heel lastig zal worden, gaan we nu op jacht naar de (veilige) achtste plaats!

Ook supportersvereniging de Negende Man was weer luidruchtig en zichtbaar aanwezig en dat zorgde voor een mooie sfeer. Dat kwam ook door de zwart-witte klaphandjes die volledig gesponsord waren door printsopshirts.nl. Namens de Negende Man heel erg bedankt daarvoor Stefan!

Om in de eindfase van de competitie onze club nog meer te steunen gaan we nieuwe KCC supporterssjaals bestellen. Hoe ze er ongeveer uit komen te zien zie je hiernaast. Natuurlijk wil jij ook zo’n mooie sjaal om onze zwart witte helden aan te moedigen. De sjaals kosten slechts 10 Euro per stuk en een deel van de opbrengst is voor de Negende Man zodat zij weer de nodige sfeeracties kunnen verzorgen.

De sjaals worden naar verwachting eind februari geleverd, zodat we ze in ieder geval de laatste vier wedstrijden nog kunnen gebruiken. 

Bestel dus nu je eigen KCC supporterssjaal door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Als alle sjaals verkocht zijn, verloten we onder alle kopers tijdens een thuiswedstrijd van het eerste nog een leuke prijs!

Tussenstand: er zijn al 42 KCC supporterssjaals besteld.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties