In de afgelopen maanden zijn diverse sponsorcontracten weer verlengd. We zijn erg blij met zulke betrokken sponsoren met een groot hart voor de vereniging.

Capelle XS
De familie Van der Heiden, clubmensen in hart en nieren, heeft het sponsorcontract voor de komende periode weer verlengd. Zij blijven shirtsponsor van de A-selectie en S4.

Gebr. Kalkman B.V.
Net als Capelle XS al jaren een gewaardeerde sponsor, en sterk verbonden aan onze vereniging. Zij verlengden het contract met drie jaar en blijven shirtsponsor van de S3, S5 en B2. Vanaf komend zaalseizoen is Gebr. Kalkman bovendien te zien op de shirts van S4, en de inschietshirts van de A-selectie.

Plus Van Driel
Bij een gloednieuwe supermarkt hoort ook een verlenging van het sponsorcontract. Plus Van Driel blijft ook de komende jaren als reclamebordsponsor verbonden aan KCC/SO natural. We zijn erg blij dat we ook lokale middenstanders aan ons weten te binden.

Küchen Direct.nl
Eind vorig jaar mochten we Küchen Direct verwelkomen als pakketsponsor. Voor komend seizoen hebben zij besloten om daarnaast een sponsorcontract af te sluiten voor hun reclamefilm. Deze is al enige tijd te bewonderen op onze narrowcasting, en straks ook tijdens de livestream-uitzendingen.

Domino's Pizza
We kenden Domino's Pizza al als Clubpas-sponsor, sponsor in natura, en voor een aantal KCC-ers bovendien als werkgever. Vanaf dit seizoen mogen we hen ook officieel bordsponsor noemen.

Macron
Zoals je in een voorgaand bericht al kon lezen is ook het kledingcontract met Macron voor vier jaar verlengd. Voor een aantal teams worden, als onderdeel van deze deal, de wedstrijdshirts c.q. inschietshirts en trainingspakken vervangen. 

Namens bestuur en sponsorcommissie bedanken we alle sponsoren voor het getoonde vertrouwen!  

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties