Ook komend zaalseizoen hebben we weer veel spannende Korfbl League wedstrijden in sporthal Schenkel. Tijdens een deel van deze spannende wedstrijden hebben we juryleden (schot-klok, tijd/ score, voorzitter) nodig.

Voor de wedstrijden van KCC/SO natural S1, S2, S3 en S4 zoeken we vers nieuw bloed! Hoe meer mensen zich opgeven hoe meer we kunnen rouleren.We hebben dus veel extra juryleden nodig om al deze wedstrijden van een jury te voorzien. Bij de bond is aangevraagd om alle wedstrijden met jurytafel op dezelfde zaterdag thuis te plannen en we hopen dat dit gaat lukken.

Naast de huidige goede groep juryleden hopen wij dat er vanuit KCC/SO natural zich nieuwe personen aanmelden om de groep uit te breiden c.q. te versterken. Je wordt opgeleid (theoretisch) in 1 avond (kosten voor KCC/SO natural) en je kan oefenen tijden de oefenwedstrijden voor de zaal of tijdens een trainingsavond.

Ben jij diegene die de VIP plaats tijdens deze spannende wedstrijden wel ziet zitten, meld je dan aan bij Sander (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Saskia (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Je kan ons ook aanspreken op het veld als je je wilt aanmelden of meer informatie wil.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties