De sponsorcommissie van KCC/SO natural is verheugd te melden dat Küchen Direct zich voor drie jaar als sponsor heeft verbonden aan KCC/SO natural. De naam Küchen Direct zal bij KCC/SO natural te vinden zijn op reclameborden in de zaal en op het veld, als ook op de narrowcasting en overige multimedia kanalen.

Küchen Direct is een snelgroeiende formule, met op dit moment 9 showrooms door heel Nederland, waaronder een vestiging in Rotterdam Alexandrium. Küchen Direct onderscheidt zich met Duitse kwaliteit en prijstransparantie. Bij Küchen Direct krijg je direct de laagste prijs, zonder te hoeven onderhandelen. De keukens staan allemaal volledig geprijsd in de showroom, bij iedere aanpassing van de keuken zie je direct wat dit met de prijs doet. Het is zelfs mogelijk om je eigen keuken samen te stellen!

Manager van Küchen Direct, Marcel in 't Veld, ziet de sponsorovereenkomst met KCC/SO natural als een uitstekende gelegenheid om Küchen Direct onder de aandacht te brengen van de leden en bezoekers van KCC/SO natural. Als vader van twee korfballende kinderen heeft Marcel de vereniging leren kennen als ambitieus en professioneel, twee waarden die uitstekend bij Küchen Direct passen.

KCC/SO natural bedankt Küchen Direct en Marcel in 't Veld voor het vertrouwen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Kijk hier voor nog meer foto's van de ondertekening door Peter van Dieren.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties