Zaterdag 7 oktober jl. hebben BAC en Starshoe zich officieel verbonden aan KCC/SO natural. Zowel BAC als Starshoe tekenden een driejarig sponsorcontract.

Geassisteerd door zijn assistent Joost tekende Frits Visser namens BAC een driejarig sponsorcontract met KCC/SO natural. BAC is sinds de start van dit seizoen al zichtbaar als shirtsponsor van S1, A1 en B1. Op korte termijn zullen ook reclameborden en andere reclame-uitingen op ons park te zien zijn.

Starshoe Voetmedisch Adviescentrum is al wat langer bekend als sponsor, o.a. op onze clubpas, maar heeft zich nu ook als shirtsponsor van de C1 verbonden aan onze vereniging. Eigenaar Mark Nonhebel tekende eveneens een driejarig sponsorcontract.

Voorzitter Bert Wierenga en penningmeester John de Gelder bedankten beide sponsoren voor hun betrokkenheid bij onze vereniging en spraken uit te hopen op een vruchtbare en plezierige samenwerking.

Meer weten over deze en andere nieuwe sponsoren? Lees dan dit nieuwsbericht nog even terug.

De overige foto's van de ondertekening vind je hier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 28 januari 2023 tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 om 19:30 uur in sporthal Fortuna-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties