De automatische afschrijving van de contributie vindt deze maand iets later plaats dan gebruikelijk. Dit komt door de werkzaamheden aan de contributie-administratie rondom de seizoensafsluiting. De contributie wordt rond 11 juli a.s. van je bankrekening afgeschreven.

De contributiebedragen zijn ongewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. Toch kan bij sommige leden het afgeschreven bedrag hoger zijn dan voorheen. Dit komt dan doordat deze leden naar een hogere leeftijdscategorie zijn doorgeschoven (bv. van E naar D of van C naar B etc). De peildatum voor de leeftijdscategorieën is met ingang van dit seizoen 01 januari (voorheen 01 oktober). De leeftijd die je hebt op 1 januari 2018 is dus bepalend voor het contributietarief wat je in het seizoen 2017/2018 betaalt. De leeftijdscategorieën en de bijbehorende contributiebedragen vind je hier.

Betaal je niet via automatische incasso? Dan moet je er zelf voor zorgen dat je contributie aan het begin van ieder kwartaal wordt bijgeschreven op bankrekening NL31RABO0381869873 t.n.v. KCC, Rotterdam. Of je kan besluiten om alsnog een machtiging af te geven om de contributie automatisch te laten afschrijven. Dan heb je er geen omkijken meer naar, betaal je altijd op tijd en het juiste bedrag. Lever dit formulier ingevuld in bij de contributie-administratie en het wordt voor je geregeld.

Fijne zomervakantie allemaal!

Ruud van der Heijden

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties