Sportief Capelle bestaat 5 jaar en in het kader van dit jubileum organiseert Sportief Capelle de wedstrijd ‘Het Beweegidee van Capelle’.

Sinds 2010 organiseert Sportief Capelle verschillende projecten en activiteiten om de inwoners van Capelle aan den IJssel in beweging te krijgen. Hierbij wordt nadrukkelijk samengewerkt met de Capelse sportverenigingen en andere maatschappelijke organisaties. 

Aan het meedenken en meedoen van bewoners bij de organisatie en uitvoering hecht Sportief Capelle veel waarde. Samen maken we immers Capelle aan den IJssel tot een leuke stad om in te wonen en brengen we de stad letterlijk en figuurlijk in beweging. Sportief Capelle is daarom erg nieuwsgierig welke leuke en goede ideeën op het gebied van sporten en bewegen er leven bij de inwoners.

Met de jubileumactie ‘Het Beweegidee van Capelle’ kunnen Capelse bewoners en organisaties hun idee kenbaar maken om de Capellenaren (nog meer) in beweging te krijgen. Het beste idee gaat Sportief Capelle vervolgens samen met de bedenker organiseren en uitvoeren.

Kijk op www.sportiefcapelle.nl voor meer informatie, de criteria en het deelnameformulier.

Meer informatie:

Sportief Capelle

010-2588787

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon: Antoine Brandenburg

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties