Afgelopen zaterdag 28 juni organiseerde Sportief Capelle samen met winkelcentrum de Koperwiek het eerste ‘Capelle Fit, Fun & Healthy’. Als leukste sportvereniging van Capelle mochten wij daar natuurlijk niet ontbreken. Met de vereniging hadden we een stand, waar we samen met de Jeu de Boules informatie over KCC/Delta Logistiek konden geven aan geïnteresseerde en voor de stand was een ruimte op het plein beschikbaar waar we demonstraties konden geven. Doordat de Hockey en de Cricket niet kwamen opdagen konden we met de rugby de gehele dag door blijven spelen.

Diverse kinderen, trainers, ouders, fotografen, scheidsrechters, ledenwerf-ondersteuners en nog veel meer hadden op de oproep gereageerd om KCC/Delta Logistiek op deze dag gezamenlijk te promoten. De demonstratiewedstrijden waren heel leuk om te zien en vooral de demonstratie van de C/B ploeg was spectaculair om te zien. Wat een kwartier zou duren werd uiteindelijk 50 minuten en vele mensen bleven staan om te kijken naar deze demonstratie. Naast het standaard veld en zaal korfbal en het Beachkorfbal is hierbij een heuse Straatkorfbal variant ontstaan.

Onze speciale dank gaat ook nog extra uit naar de dames en heer van de Kangoeroe Klup. Zij hebben over het gehele winkel centrum geflyerd, waarbij telkens 1 van hen als heuse kangoeroe verkleed ging. Later probeerde ook nog andere KCC leden of ze het pak aankonden (zie foto’s). Ook de dames en de heren van de E en de D ploegen hebben geweldig geflyerd. Al het promotiemateriaal mocht weg en ging ook weg.

Alle verenigingen konden ook nog geld ophalen door formulieren in te vullen en bij Sportief Capelle in te leveren. Hoeveel moet nog blijken maar met het aantal formulieren waren we ruimschoots in de meerderheid. Aan allen bedankt.

Ook aan de oproep om “op het terras plaats te nemen en aan het winkelende publiek te laten zien wat voor gezellige vereniging wij zijn” is massaal gehoorgegeven. KCC/Delta Logistiek heeft daar ook geweldig gepresteerd.

Wij hebben ons als vereniging geweldig gepresenteerd op deze dag waarbij vele leden gezellig langs kwamen en meehielpen. Dat tekent KCC/Delta Logistiek, zo willen we zijn en dat willen we uitdragen. Wat we hebben uitgedragen is van deze dag het belangrijkste winstpunt en of we er nu al direct leden aan overhouden is iets minder belangrijk. Als wij dit blijven uitdragen, dan komt de rest vanzelf.

Namens de gehele ledenwerf geweldig bedankt.

Enkele losse foto’s van deze dag van Sportief Capelle  vind u hier.
Klik hier voor nog veel meer foto's gemaakt door Peter van Dieren. 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties