Situatie Sporthal Schenkel als vaccinatielocatie
Begin december is ons medegedeeld dat Sporthal Schenkel wederom ingericht wordt als vaccinatielocatie. De afgelopen twee weken is er door vrijwilligers van KCC/CK Kozijnen uitvoerig gezocht naar alternatieve oplossingen, welke besproken zijn met de gemeente. Helaas is de conclusie dat we door de GGD uit onze thuishal worden gezet, omdat de GGD niet bereid is om alternatieve oplossingen te overwegen. Hierin zijn onder andere bestaande oplossingen vanuit andere gemeenten besproken, zoals een paviljoen of een priktent. Sportief Capelle doet er op dit moment alles aan om vervangende zaalruimte te vinden voor onze club, maar met het huidige tekort aan zaalruimte in Capelle aan den IJssel is dit een lastig karwei. Het tekort aan zaalruimte wordt nog versterkt door het wegvallen van Sporthal Schenkel de komende maanden.

We snappen de noodzaak van het zetten van de boosterprikken, maar zijn erg teleurgesteld in de beslissing dat de sport hiervoor moet wijken. We gaan de komende periode onderzoeken hoe we onze leden hierin tegemoet kunnen komen.

Trainingen & wedstrijden
De Rijksoverheid heeft tijdens de persconferentie van gister bekend gemaakt dat de huidige coronamaatregelen verlengd worden tot en met 14 januari 2022. Dit betekent dat er na 17:00 uur niet mee gesport mag worden, waardoor door de week trainen de komende maand niet mogelijk is. Op dit moment wordt met Sportief Capelle onderzocht welke mogelijkheden er zijn om in de kerstvakantie voor 17:00 uur te trainen. Hiervan houden we jullie op de hoogte. Ondanks de aanhoudende maatregelen willen we graag kijken welke mogelijkheden er wel zijn om te kunnen korfballen!

Wat betreft de wedstrijden geeft het KNKV aan dat zij rond de volgende persconferentie komen met nadere informatie over het vervolg van de top- en wedstrijdkorfbalcompetitie (https://www.knkv.nl/coronamaatregelen-verlengd).

Kerstpakketten
Na het succes van de KCC-Kerstpakkettenactie vorig jaar, vinden we het super om te zien dat er dit jaar maar liefst 150 KCC-Kerstpakketten besteld zijn! Volgende week worden de pakketten bezorgd, hou de website en social media in de gaten voor meer informatie over deze actie.

Bestuur KCC/CK Kozijnen

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties