Op zaterdag 10, 13 en 17 oktober spelen KCC 1 en 2 drie oefenwedstrijden in de voorbereiding op de (reserve) Korfbal League. Alledrie de wedstrijden worden gespeeld in Sporthal Schenkel. Kijk hier voor de exacte data en tijden.

Helaas zijn toeschouwers bij de wedstrijden voorlopig niet welkom.

Dit geldt ook voor supporters van bezoekende ploegen. Ook hun chauffeurs hebben geen toegang omdat we er van uitgaan dat senioren zelf met de auto komen. Uitsluitend de (vooraf opgegeven) selecties, jury, scheidsrechters, livestream crew en stewards mogen in de zaal aanwezig zijn. Naast de aangewezen officials en jury hebben KNKV officials ook geen toegang. Officiële vertegenwoordigers van de Pers (journalisten/fotograven) kunnen zich aanmelden via onderstaand mailadres.

De kantine is ook gesloten voor het publiek, dus adviseren we iedereen om de wedstrijd thuis via de livestream te bekijken. 

Omdat ook de livestreamcrew deze drie wedstrijden gaat oefenen, wordt er van alle wedstrijden van KCC 1 (en zeer waarschijnlijk ook van KCC 2) een livestream verzorgd. Afhankelijk van onze bezetting zal dat met één of meerdere camera's gebeuren en soms met en soms zonder commentaar. Het belangrijkste doen we in ieder geval: het uitzenden van de beelden. De livestreams kan je terugvinden via www.kcconline.nl/live

We beseffen ons uiteraard dat dit voor niemand leuk is maar houden ons natuurlijk aan alle geldende regels.
Mocht je vragen hebben dan kan je die stellen via onderstaand mailadres.

Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties