De dartavond in oktober kende een kleine opkomst. Slechts 11 darters wisten de weg naar heb clubhuis te vinden. Lekker rustig en goed voor de concentratie zullen we maar zeggen.

Achter de bar weer de vertrouwde gezichten. Gert en Ria hadden een rustige avond. Althans, als het aan de bar niet zo druk is, is er altijd wel genoeg te doen. Dus er werd schoongemaakt en er werden snoepzakjes gemaakt. Aan de andere kant van de bar werd rustig gegooid met RTL 7 darts op de achtergrond.

501
Vanwege de kleine groep speelden we 501 in een soort van poulevorm. In de eerste ronde mocht iedereen een keer een leg beginnen. De beste darter van ieder bord stroomde door naar het finalebord. Heel stilletje gooide Peter Nieuwelink zijn eerste hondertachtiger, wat natuurlijk gelijk op Facebook gedeeld werd. Met zulke scores verdien je het ook om door te stromen naar het finalebord. Daar werd Peter Nieuwelink derde. Een tweede plaats was voor David Ruijtenberg. Winnaar was Stefan Dekkers. 

Halve it
Bij Halve it liep het voor sommige mensen wel, voor andere weer totaal niet. Bij Joost Schellaars liep het wel. Hij zette de hoogste score neer. David Ruijtenberg werd wederom tweede. Michael Wolvers pakte de derde plaats.

Follow the Leader
Bij het derde spel werd iedereen op één bord ingedeeld. Even waren we bang dat het spel wat te lang zou kunnen duren, maar achteraf gezien ging het best snel. Martin van Dieren viel als twee na laatste uit en werd dus derde. David Ruijtenberg bewees constant te zijn door ook dit spel tweede te worden. Peter van Dieren bleef de doelen gooien en werd eerste.

Klokje rond
Omdat het derde spel toch lekker snel was gegaan konden we nog een vierde spel spelen. Alle deelnemers werden weer over de dartborden verdeeld en het was nu zaak om met zo min mogelijk pijlen alle cijfers van het dartbord op volgorde te gooien. Joost baalde nog van het vorige spel maar herpakte zich en zoefde snel het bord rond. Stefan Dekkers had iets meer pijlen nodig en werd tweede. Dit tot ongenoegen van David Ruijtenberg want die dacht dat hij daar patent op had deze avond. Ditmaal moest hij echter genoegen nemen met een derde plaats.

Avondscore
David Ruijtenberg won dus geen enkel spel, maar met zo'n constante score moest hij wel avondwinnaar worden. Hij ging dan ook met de grootste BOL.com bon naar huis. Stefan Dekkers eindigde 4 punten lager op de tweede plaats. Weer 2 punten lager volgde Joost Schellaars

Eindstand 10 oktober 2014

Plaats
Deelnemer
501
Halve it
Follow the Leader
Klokje rond
Totaal
1
David Ruijtenberg
10
10
10
9
39
2
Stefan Dekkers
11
6
8
10
35
3
Joost Schellaars
5
11
6
11
33
4
Peter van Dieren
8
3
11
6
28
5
Gert Jan van Dieren
7
7
4
7
25
6
Michael Wolvers
2
9
5
8
24
7
Stephan Mosheuvel
4
8
7
4
23
8
Peter Nieuwelink
9
4
3
2
18
9
Martin van Dieren
1
2
9
5
17
10
Daphne Reijm
6
5
-
-
11
11
Gert Kroon
3
1
2
3
9

Tussenstand dartcompetitie
In de tussenstand in de dartcompetitie heeft Stefan Dekkers de leiding genomen. Hij wordt achtervolgt door de gebroeders Van Dieren. Gert Jan, Peter en Martin staan respectievelijk tweede, derde en vierde. Broer Cornel sluit de rij op de 21e plaats. De eerstvolgende dartavond is vrijdag 14 november. Noteer ook de rest van de avonden in het agenda.

Klik hier voor nog meer foto's van deze avond.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties