Lieve kinderen van de E, F, Kangoeroes en Pukkies,

De tijd van kruidnoten, chocoladeletters, taaitaai poppen en cadeautjes is weer aangebroken. De boot uit Spanje is namelijk weer onderweg naar Nederland met de Sint en al zijn Pieten.

Dit jaar hebben wij met de Planning Piet weer kunnen regelen dat Sint en zijn Pieten ook even langs KCC/CK Kozijnen komen! Voordat de Sint bij ons langs komt, gaan wij er eerst voor zorgen dat de kantine zo mooi versierd is, dat de Sint en zijn Pieten de kantine niet voorbij zullen lopen. Tussen het geknutsel door, spelen we ook nog leuke spelletjes en misschien willen de Sportieve Pieten wel een paar spelletjes meespelen...

Wanneer: Vrijdag 2 december
Tijd: 18:00 uur - 19:45 uur
Wie: Pukkies t/m E (alleen leden)
Waar: Clubhuis KCC/CK Kozijnen
Entree: -

Ben jij ook benieuwd of Sint en zijn Pieten een cadeautje voor jou hebben meegenomen uit het zonnige Spanje? Geef je dan op voor het Sinterklaasfeest via onderstaand formulier.

*Uiterlijke opgavedatum is maandag 28-11-2022*

Aanmeldingsformulier Sinterklaasfeest 2022

Tijdens dit evenement wordt foto- en videomateriaal gemaakt, ter promotie van deze en toekomstige activiteiten van KCC/CK Kozijnen via online en offline kanalen. U verklaart hierbij akkoord te gaan met het maken, gebruiken en publiceren van dit beeldmateriaal. Als u hiermee niet akkoord bent dan moet u dit duidelijk vooraf bij de organisatie aangeven. Wij houden hiermee rekening bij publicatie.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 3 december 2022 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 20:30 uur in sporthal Kortezwaag.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

fanshop banner 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties