Zaterdag 19 november was het om 8:30 uur alweer gezellig druk in de kantine van KCC/CK Kozijnen, want om 9:00 uur begonnen de oefenwedstrijden voor de F1, F2 en F3. Sinterklaas had de schoenen van de F spelers gevuld, dus voordat het oefenprogramma begon hebben we al veel blije gezichten gezien! Sinterklaas bedankt voor het organiseren!

Het was voor veel kinderen toch al een spannende dag, want het was hun eerste echte wedstrijd… tegen een andere club spelen in je wedstrijd tenue, dat blijft toch best voor veel kindren spannend.

WhatsApp Image 2022-11-19 at 2.12.40 PMTijdens de oefenwedstrijden konden we het plezier weer bij de kinderen zien, ondanks dat niet alle teams hebben gewonnen hebben we alleen maar vrolijke kinderen gezien en zijn alle kinderen weer een ervaring rijker.

Ik mag dit seizoen de F4 trainen. De F4 bestaat uit oudste kangeroes en nieuwe kinderen, allemaal dus nog geen echte korfbal ervaring en al helemaal nog geen wedstrijd gespeeld. Wij hadden deze zaterdag gelijk een uitwedstrijd, wat het nog wat spannender maakt.

Graag laat ik jullie allemaal delen in een aantal opmerkingen die ik heb gekregen voor, tijdens en na de wedstrijd:
- Waarom sporten die andere kinderen niet bij ons? Hoeven we niet zo lang in de auto te zitten…..
- Tijdens het inschieten: Gaan die andere kinderen met ons mee trainen? Nee we gaan een wedstrijd spelen. Wedstrijd?? Ik dacht dat we aan het trainen waren!
- Mijn tegenstander rent weg als ik hem ga verdedigen… hoe kan ik hem dan verdedigen???
- Dat fluitje doet pijn aan mijn oren…
- Na de eerste 10 min: mag ik mamma een knuffel geven…. Nee, na de wedstrijd ok? … zijn we nog niet klaar dan? Nee nog 3x 10 minuten… dat houden mijn benen nooit vol!

Helaas heeft de F4 verloren met 7-4, maar wel gescoord en de kinderen zijn een ervaring rijker! Voor een eerste wedstrijd hebben ze het heel goed gedaan! Het was weer genieten!

We gaan er een leuk seizoen van maken!

Groeten,

De F Trainers

Klik op de foto of hier voor nog enkele foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties