Woensdag 13 oktober vond dan eindelijk het schoolkorfbal voor groep 3/4 plaats, nadat het een week eerder grotendeels in het (regen)water was gevallen. De buitenvelden waren deze woensdag al bezet door het scholen-korfbaltoernooi van groep 5/6/7, maar gelukkig was Sporthal Schenkel nu weer beschikbaar. Zodoende had groep 3/4 de primeur: eindelijk weer korfballen in onze eigen thuisbasis! Het voelde al snel weer heel vertrouwd.

Ren-je-rot
Zo'n 35 kinderen in de F-leeftijd hadden zich opgegeven voor dit toernooi. Als warming-up speelden we het spel 'Ren-je-Rot' met dierenvragen. De iets-ouderen onder ons herinneren zich dit TV-programma vast nog wel, waarbij je moet rennen naar het juiste antwoord. Toen iedereen goed was opgewarmd startte de mini-clinic, met wat simpele gooi-, vang- en schietspelletjes.

DSC05105

Iedereen een medaille
Daarna speelden de kinderen In 6 teams wedstrijdjes tegen elkaar, en dat ging er fanatiek aan toe. Af en toe hielpen de spelbegeleiders een handje door een vrijstaande medespeler aan te wijzen. Aan het eind kregen alle deelnemers een medaille uit handen van KCC'er en Oranje U19 speler Roel Visser en een mooie teamfoto die was gemaakt door fotografe Pauline van Brero.

DSC05313

Supervrijwilligers
Wedstrijdtafel, speaker, spelbegeleiders en teambegeleiders, fotograaf en barpersoneel: wat fijn dat we weer op jullie konden rekenen. Alle vrijwilligers: superbedankt voor jullie hulp! Als organisatie hopen we dat iedereen veel plezier heeft gehad. Nieuwkomers zien we met hun strippenkaart graag weer terug bij de trainingen. De foto's van deze dag terugkijken kan hier (link). Op naar onze volgende activiteit!

Klik op een foto of hier voor nog veel meer foto's van deze activiteit gemaakt door Pauline van Brero.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties