Even afkloppen hoor, maar het lijkt wel of er bij elke jeugdactiviteit meer kinderen én meer zonneschijn is! Afgelopen woensdag hielden we weer een Doe-Mee training, in het kader van de NOC-NSF Nationale Sportweek. Heel veel vriendjes en vriendinnetjes waren meegekomen met onze leden en hadden samen veel plezier.

9B0345DE 7992 48AB BFDA E34B3349487E pano (Klein)

De Kangoeroes trapten af om 17:00 uur. Deze groep is inmiddels uitgegroeid tot zo'n 25 deelnemers en opgedeeld in twee leeftijdsgroepen (ca. 3/4 jaar en 5/6 jaar). Met allerlei gooi- ren- en springspelletjes hadden de Kangoeroes veel plezier. Mooi om te zien dat deze kleintjes elkaar al willen helpen, en dat de kindjes die al langer meedoen zich bekommeren om de nieuwelingen.

IMG 6443 (Klein)

Om 18:00 uur was het de beurt aan de E en F kinderen. Gasttrainer en selectiespeler Mauro krabde zich even op het hoofd bij het zien van ruim 50 deelnemers, maar met behulp van o.a. Sanne, Ruth, Cleo, Jet, en de vaste trainers van deze groep werd er een leuke training afgewerkt. Zo liepen er 50 kamelen over het veld en zagen we 50 hamburgers gebakken worden in het McDonalds-spel.

IMG 6450 (Klein)

Na afloop was er voor alle deelnemers een leuke verrassing, iets te drinken en een zakje vers-gebakken popcorn. De laatste restjes energie werden verbruikt op het springkussen, en toen het ook de laatste ouders gelukt was om hun kroost mee naar huis te krijgen zat de dag er alweer op. Bedankt allemaal voor jullie komst, we hebben weer genoten! 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op maandag 15 april 2024 tegen TOP/IAA fresh 1 om 20:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties