Vrijdagavond 17 september vond de aftrap van de pilot ‘Recrestars’ plaats. Deze 30+ competitie is voornamelijk gericht op oud-korfballers en bestaat uit mini-toernooitjes op 4 vrijdagavonden, telkens bij een andere gastclub. Gezelligheid staat hierbij voorop.

Dat hier behoefte aan is bleek direct al op de eerste avond. Vanuit KCC/CK Kozijnen deden twee teams mee, en ook vanuit de 3 andere deelnemende verenigingen was de belangstelling groot. In totaal ruim 40 korfballers speelden, vaak na lange tijd, weer eens een wedstrijdje. De deelnemers en enkele toeschouwers genoten in een prachtige avondzon van het weerzien met oud-teamgenoten en - tegenstanders. Met muziek, en een hapje en drankje werd het een zeer geslaagde, gezellige avond.

20210923   RecrestarsFoto Gertrude de Vries  - Korfbalfoto.nl

Met de Recrestars bieden we een lidmaatschap-light aan, afgestemd op de behoefte van deze doelgroep en zonder weekendverplichtingen. Ben je oud-korfballer en wil je meer weten over de Recrestars? Bij KCC/CK Kozijnen traint deze groep op de woensdagavond om 20:00 uur. De eerstvolgende toernooi-avond vindt plaats op vrijdag 1 oktober vanaf 19:30 uur bij Korfbalvereniging Maassluis. Instromen bij de Recrestars kan op elk gewenst moment; stuur voor meer info een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op maandag 15 april 2024 tegen TOP/IAA fresh 1 om 20:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties