Recept voor een fantastische middag: heel veel zon, 100 kinderen tussen 3 en 12 jaar, enthousiaste trainers, veel sportplezier, blije ouders op het terras, een springkussen, vrolijke muziek, en een watergevecht! 

DSC_0599Wat was dat weer een hoop plezier op onze velden! Woensdag 16 juni jl. kwamen liefst 100 kinderen, waarvan zo'n 30 niet-leden, naar de Doe-Mee trainingen bij KCC/CK Kozijnen. In vier groepen, van de Kangoeroes t/m de D-jeugd, hadden de trainers allerlei spelletjes en trainingsvormen voorbereid. Ondanks de hitte deden alle kids fanatiek mee en hadden ze zelfs nog energie voor het springkussen. Dat geren en gespring leverde een hoop verhitte kinderkoppies op. Tijd voor een watergevecht tegen de trainers met de waterslang! 

Na afloop kregen alle kinderen een ijsje en een tasje met o.a. een KCC-frisbee (nu al een collectors' item), een flesje drinken, informatie over de trainingstijden en een strippenkaart voor 5 gratis trainingen.

Fijn dat jullie er allemaal waren, en we hopen de nieuwkomers snel weer te zien tijdens een training. Dank aan alle vrijwilligers, van CoCo's en trainers tot barpersoneel en de bondscoach U19 (Leon Simons bedankt!). Nagenieten kan met de foto's die Jelle Postma maakte.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties