Woensdag 7 oktober jl. was eigenlijk gereserveerd voor het Schoolkorfbal voor groep 3 en 4. In deze tijden is alles echter anders dan anders, en ook het schoolkorfbal werd helaas gecancelled. Voor de ledenwerfcommissie geen reden om duimen te draaien, maar te kijken wat er nog wél mogelijk was. En dat bleek een verrassend leuke activiteit op te leveren.

Herfstkorfbal bij KCC/CK KozijnenHet cancellen van het Schoolkorfbal stelde ons wel voor promotionele uitdagingen, nu de normale route via de basisscholen en gymdocenten niet mogelijk was. Via Facebook, mond-op-mond reclame, een aankondiging in de krant en een mailing naar eerdere deelnemers druppelden de aanmeldingen toch binnen. Toen ook de weersvoorspellingen er steeds beter uit begonnen te zien, bleken er uiteindelijk 27 kinderen in de leeftijd 6 t/m 11 jaar te zijn aangemeld, waarvan ongeveer de helft nog geen lid was.

In vier groepen met begeleiders Rosa, Esther, Kyra en Trudy en onder begeleiding van trainers Jopie en Henk, werd er fanatiek meegedaan met de warming up, de schotspelletjes en de wedstrijdjes 4x4. Voorzitter Cor was de speaker van dienst en maakte een praatje met de ouders die noodgedwongen achter het hek moesten plaatsnemen. Anne en Floor verzorgden de EHBO en de muziek. De kantine was gesloten, maar buiten een glaasje siroop drinken kon natuurlijk wél.

Op deze geweldige foto's die Pauline van Brero maakte kun je zien dat het plezier er vanaf spatte. Ondanks dat we gebruikelijke programma-onderdelen zoals pannenkoeken eten, knutselen en het springkussen moesten schrappen.

Na afloop kregen alle kinderen een tasje met een medaille, een ingelijste groepsfoto (razend snel afgedrukt), een fruitbakje én een uitnodiging om nog een paar keer gratis mee te komen trainen. En werd de jarige voorzitter uitbundig toegezongen door alle deelnemers.

Kortom: het was weer een feestje! Vrijwilligers bedankt voor jullie inzet. Dankzij jullie hebben we als organisatie veel complimenten van de ouders ontvangen en hebben alle kinderen een topmiddag gehad!

De ledenwerfcommissie: Jopie, Els, Henk, Deborah, Ingrid en Monique

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties