Afgelopen zaterdag 4 januari vond het leukste evenement van het jaar plaats bij KCC. Voor het 3e achtereenvolgende jaar was sporthal Schenkel in de Kerstvakantie gevuld met basisschoolleerlingen uit Capelle en omgeving.

 

KCC Winterfun 2020Zo´n 60 kinderen, waarvan ca. de helft niet-KCC-lid, werden verdeeld in groepjes van 5 in 3 leeftijdscategoriën. Zij werden vermaakt met korfbalspelletjes, vingen ijspegels en speelden onderlinge korfbalwedstrijdjes. Spreekstalmeester Antine maakte er een waar feestje van, en kreeg het zelfs voor elkaar dat 30 kinderen uit groep 3 t/m 8 het opnamen tegen de begeleiders (en wonnen!).

Traditiegetrouw waren er na afloop voor iedereen pannenkoeken en een tasje met iets lekkers en een uitnodiging om mee te komen trainen. Bovendien ontving elke deelnemer van bestuurslid Cor van Os een persoonlijk korfbaldiploma.

Wat was het weer mooi om te zien dat we op zoveel enthousiaste vrijwilligers konden rekenen. Barmensen, wedstrijdorganisatie en begeleiders: jullie hebben er met z'n allen voor gezorgd dat iedereen, ouders inclusief, een geweldige middag heeft gehad. 

Fotografe Pauline van Brero maakte mooie foto's die je hier kunt bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties