In een stralend zonnetje vond afgelopen woensdagmiddag het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisschool plaats. Behalve het temperatuurrecord sneuvelde ook het record voor aantal deelnemers: maar liefst 65 kinderen, voor het grootse deel niet-leden, hadden zich hiervoor opgegeven.

Alle deelnemers werden van harte welkom geheten door hun teambegeleiders en bestuurslid Cor van Os. Na een warming-up en clinic onder leiding van Sophie begon het toernooi, met 12 teams op 5 veldjes. Tussendoor was er nog tijd om te springen op het springkussen, en een mooie zonneklep te knutselen.

Na afloop waren er pannenkoeken en ranja in de kantine. Bestuurslid Cor riep alle kinderen uit tot winnaar en overhandigde ze allemaal een medaille, een razendsnel afgedrukte teamfoto, en een tasje met o.a. een uitnodiging voor vervolgtrainingen.

Dankzij de vele vrijwilligers was het weer een feestje, met veel blije gezichten en complimenten van de ouders. Teambegeleiders, spelleiders, barpersoneel, knutseljuf, fotografen, palensjouwers, DJ, spreekstalmeester, wedstrijdtafel, EHBO, pannenkoekenbakkers en iedereen die ik nog vergeten ben: jullie waren weer fantastisch.

Ook pauline van Brero was weer aanwezig met haar camera en heeft meer dan 100 foto's gemaakt die je hier kunt vinden.

Bedankt!
De schoolkorfbalcommissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties