Op woensdag 3 januari werd het nieuwe korfbaljaar ingeluid door maar liefst 67 kinderen tijdens de tweede editie van de KorfbalWinterFUN. Behalve veel leden zagen we ook veel nieuwkomers en bekende gezichten van eerdere activiteiten. Zo'n dertig KCC-vrijwilligers stonden klaar om de kinderen een leuke middag te bezorgen. 

SAM_0769Met Merel, Jefta Anne en Jopie op de banken werd er een gezamenlijke opwarmingsdans ingezet. Hierna namen de groepsbegeleiders de kinderen mee naar de eerste spelletjes. Er werden leuke bal- en tikspelletjes gedaan met de allerkleinsten. Groep 3,4 en 5 leefde zich uit op o.a. schieten op de korf en staart-tikkertje. Bij groep 7 en 8 spatte het spelplezier er vanaf  tijdens pionnenroof en de partijtjes, waarbij de deelnemers zelfs wisten te winnen van de begeleiders!

Aan het eind van de middag waagden we ons met z'n allen weer aan de Cha Cha Slide, waarna alle deelnemers één voor één naar voren geroepen door bestuurslid Cor van Os. Iedereen kreeg een tasje met iets lekkers, een mooi korfbaldiploma en een uitnodiging om mee te komen trainen. Inmiddels hebben we weer een aantal kinderen terug gezien tijdens de eerste trainingen van dit jaar. Een mooi resultaat!

De middag werd weer besloten met pannenkoeken en broodjes knakworst in de kantine, waarna iedereen moe maar voldaan weer huiswaarts keerde.

Fotograaf Pauline van Brero wist deze middag weer te vangen in een mooie serie foto's die je hier kunt vinden. Jelle Postma maakte een mooi filmpje dat te vinden is op onze Facebook-pagina.

Met wederom een groot aantal deelnemers heeft de KorfbalWinterFUN zich bewezen als een succesvol onderdeel van onze ledenwerving. Dat kunnen we alleen maar organiseren omdat elke keer weer voldoende mensen bereid zijn om te komen helpen. Van bar tot geluid, en van spelbegeleiding tot fotograaf. Hulde!

De komende tijd gaan we de KorfbalWinterFUN weer evalueren, en dan staat in mei alweer de GIGA Kangoeroedag op het programma! Als schoolkorfbalcommissie kunnen we bij de voorbereiding wel een frisse blik gebruiken. Vind je het leuk om deze en andere activiteiten mee te organiseren? Meld je dan bij een van ons, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schoolkorfbalcommissie

Jopie Schippers
Els den Hollander
Cora Heine
Corine Postma
Esther Lezer
Monique Schneider

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties