Afgelopen zaterdag 22 april was het weer lekker druk op ons park. Voor zowel onze jongste Kangoeroes, als voor de E- en F- jeugd was er een activiteit georganiseerd.

Clinic
De Kangoeroes leefden zich uit met diverse tik- en balspelletjes. Iedereen was heerlijk actief bezig. De E- en F jeugd kreeg gelijktijdig een korfbalclinic van onze selectiespelers. Ook hier ging het er fanatiek aan toe. Na afloop was er voor iedereen weer wat te drinken met wat lekkers. Het was een geslaagde activiteit.

Ook weer nieuwe gezichten
In totaal hebben ruim 30 kids zich uitstekend vermaakt We zagen niet alleen KCC-leden, maar mochten ook weer niet-leden en ouders welkom heten. We hopen hen, na een weekje vakantie,de komende weken terug te zien bij de trainingen op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur of bij een volgende clinic.

Wanneer weer?
Op woensdag 17 mei is er weer een Giga Kangoeroe Klup middag voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Uiteraard zijn zowel leden als niet-leden wederom van harte welkom!

SuperKCC!
Fijn dat we weer een beroep konden doen op vele KCC-jeugdleden om alle deelnemers een leuke ochtend te bezorgen. Dank jullie wel!

De foto's van deze activiteit zijn hier te vinden.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties