Afgelopen zaterdag 8 april was het weer lekker druk op ons park. Voor zowel onze jongste Kangoeroes, als voor de E- en F- jeugd was er een activiteit georganiseerd.

Feest!
De Kangoeroes leefden zich uit met diverse tik- en balspelletjes. De E- en F jeugd kreeg gelijktijdig een korfbalclinic van selectiespelers. Ook hier ging het er fanatiek aan toe. Na alle sportieve inspanning was het tijd voor feest: vanwege de promotie van het eerste team naar de Korfbal League had hoofdsponsor SO natural gezorgd voor ijstaart en een drankje, een springkussen en een ballon voor elke deelnemer.

Ook veel nieuwe gezichten
In totaal hebben ruim 50 kids zich uitstekend vermaakt onder een stralend zonnetje. We zagen niet alleen KCC-leden, maar mochten ook veel niet-leden en ouders welkom heten. We hopen hen de komende weken terug te zien bij de trainingen op woensdag of bij een volgende clinic.

Super KCC!
Fijn dat we weer een beroep konden doen op vele KCC-jeugdleden om alle deelnemers een leuke ochtend te bezorgen. Dank jullie wel!

Wanneer weer?
Op zaterdag 22 april (van 9:15 - 10:30 uur) is er weer een KangoeroeKlup voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Uiteraard zijn zowel leden als niet-leden wederom van harte welkom!

Fotograaf Edwin Stans maakte enkele foto's, die je hier kunt vinden.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties