KCC/SO natural D3 speelde haar eerste wedstrijd op het veld gelijk en speelde gisteren haar tweede wedstrijd tegen Sperwers D1. Martin van Dieren, die aangaf dat sommige ouders echt wat gemist hadden, was er uiteraard als trotse coach bij en schreef het volgende verslag: 

 

We hadden vandaag 2 jarigen in ons midden en die wilden trakteren. Het mooie was ook dat alle spelers zichzelf, mij en toeschouwers hebben getrakteerd op een mooie en goede wedstrijd. Mooie doelpunten gezien, aanwijzingen werden in 2e helft opgevolgd, verkeerde keuzes die eerder in de wedstrijd gemaakt werden werden in de tweede helft hersteld. Hierdoor deden we het verdedigend beter in de 2e helft en zo waren we ook scherper in het afmaken van de kansen.

De 1e helft ging gelijkop, waar de doelpunten elkaar rap opvolgden. Voor de rust pakten we nog net even de voorsprong (4-5).In het begin van de 2e helft liepen we uit naar 4-7. Hierna kwam Sperwers nog terug tot 6-7 en werd het spannend. Gelukkig wist Kas een mooie goede onehander te maken en wilde pakte Lashwana haar verjaardagscadeau dankbaar uit. Zodoende stonden we binnen een mum van tijd weer met 6-9 voor. Uiteindelijk eindigde het in een 7-10 overwinning.

Martin van Dieren bedankt voor het verslag!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties