De C3 van KCC/Delta Logistiek herinnert zich weer hoe je moet winnen. Wat een wedstrijd. De vaste verslaggever van dit team kwam pas na de pauze binnen en stelde vast dat ze niets gemist had. Het was 4-4 en de wedstrijd was dus eigenlijk nog niet begonnen. Of begon eigenlijk net.

In de eerste helft waren er echter wel 4 punten gescoord en alle vier die punten zijn door 1 persoon gemaakt. De naam houden we nog even geheim. Deze persoon stond er na de wissel niet meer in, maar hij was wel heel belangrijk voor het leggen van de basis. Kijkend naar de scores was het wel een beetje een mannenfeestje dit keer. Misschien een beetje indruk maken op de dames? Het is tenslotte Valentijnsdag vandaag.

Er waren in de tweede helft wel wat schotpogingen van Carlijn, maar die leidden helaas niet tot treffers. De dames waren wel goed in de onderscheppingen en het stevig rondspelen van de bal. Ook mede dankzij hun goede aangeefballen konden de heren lekker knallen. Er werd goed verdedigd en alhoewel het nog even spannend leek te worden doordat de C3 van KCC/Delta Logistiek de twee punten voorsprong weer dreigde weg te geven, werd het uiteindelijk een prima eindstand van 7-5.

De scoorders van deze wedstrijd waren Roy (4), Mark (2) en Jasper. Dames, de volgende keer is het weer jullie beurt. Deze overwinning smaakt naar meer. Jullie weten nu weer hoe het moet.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties