Afgelopen zaterdag kwam DES 2 uit Delft op bezoek. De uitwedstrijd tegen titelkandidaat DES ging dik verloren met 19-9, dus we zouden nu uit een ander vaatje moeten tappen. Omdat we de vorige wedstrijd teveel met de tegenstander mee wilden doen en niet ons eigen spelletje konden spelen zouden we het nu anders aanpakken. Rustig in de passing en vooral bij de afronding kijken of het mogelijk was dat het er een rebound stond. Dat ging de vorige keer veel fout. 

De eerste 10 minuten waren dan ook voor ons  en tot  1-1 was het weer over en uit. De tegenstander liep uit naar een 2-8 voorsprong toen wij er nog in gingen geloven. Zeker nog niks aan de hand bij een ruststand van 4-9.

De tweede helft was beter. De afronding was zuiverder en al met al kwamen we zelfs terug tot 9-12. Zou het dan toch gaan gebeuren. We kregen het goede gevoel terug, maar dat was maar voor even. Des scoorde geljik 3x op rij  en daar ging ons laatste sprankje hoop. Bij een 13-18 eindstand was het dan ook gedaan. Geen punten, maar een wedstrijd waarin we ons eigen spelletje konden spelen. Het blijft spannend in onze poule want de onderste 4 staan heel dicht bij elkaar. Er kan van alles nog gebeuren. Volgende week naar Velocitas 2 uit Leiderdorp die 1 plekje boven ons staan met 1  punt meer.

Menno van Beek bedankt voor het reserve staan.

Statistiek: Gerbert en Marcel 3x, Liese, Michelle en Wouter 2x, Willem 1x.

Assists: Iedereen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 11 februari 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 20:00 uur in sporthal Topsportcentrum De Koog.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties