Binnen no time scoort de aanval, bestaande uit Isa, Laura, Matthias en Roy een 2-0. Roy knalt hem beide keren erin en het tweede punt komt uit een perfecte doorloper met Laura. De aanvallen worden goed opgezet en er is ook een prima afvang. Ook de verdediging zit er bovenop met solide onderscheppingen.

De nieuwe groep aanvallers, bestaande uit Carlijn, Marieke, Max en Santiago zetten dit gewoon lekker voort en maken er vrij snel een 4-0 voorsprong van. De verslaggever zat vandaag vrij ver van het veld en had moeite met het onderscheiden van de diverse spelers. De 4-0 werd gemaakt door Marieke of Carlijn. Feit is dat de tweeling erbij betrokken was. Dat geldt ook voor het vervolg van de wedstrijd waar de beide dames in de verdediging een mooi front vormden waardoor het de aanvallers niet lukte om door de muur heen te breken. In de aanval probeert Isa een mooi 1-2tje met Roy, maar helaas, de bal gaat er net niet in. Dat is wel het geval bij de tegenstander. 4-1.

En dan komt de tweede helft. Tja. De aanval begint met Isa, Laura, Mark en Matthias. Er wordt snel rondgespeeld (in de aantekeningen van de verslaggever staat “tjakka tjakka tjak”) en ondanks dat Mark ziek is, scoort hij toch bijna het vijfde punt. Cartago, Max, Misja en Santiago gooien zich vol op de verdediging, maar konden geen 4-2 voorkomen. Terwijl het bij de spelers in het veld muisstil is, horen we op de tribune allerlei coachende kreten overwaaien: ‘mee, mee, mee’, ‘blijf bij, blijf bij blijf bij’, ‘laag blijven’, ‘blijf ervoor’, ‘neem over, neem over’. Staccato. Martin. Via een mooie doorloper van Cartago en Santiago wordt het 5-2.

Dan volgt er schot op schot van beide heren, maar allemaal net niet erin. Isa, Max en Laura zitten bovenop de verdediging, die geen kant uit kan en met een lange bal van Mark lukt het Santiago na een perfecte voorzet van Misja uit een doorloper 6-2 te scoren. Max staat vrij en waagt een poging, helaas ook net niet erin. Santiago twee keer, het wil niet lukken. Het wordt 6-4, het wordt 7-4 dankzij Cartago. En dan gaat het mis. Aan beide kanten wordt geschoten, alleen bij Vriendenschaar gaan ze erin en bij KCC Delta Logistiek elke keer NET NIET. Bloedstollend einde, waarbij de klok op 58 seconden blijft staan en we op de tribune niet weten hoe lang deze ellende nog duurt.

De wedstrijd eindigt in een onverdiend gelijkspel. C3 had beter verdiend.

Aan de fluiter heeft het niet gelegen. Prima gefloten.

Op naar de volgende wedstrijd.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties