Afgelopen zaterdag gingen we naar Moordrecht. IJsselvogels 3 was onze tegenstander en op het veld hadden wij deze al een keertje gehad en verloren met 12-16, dus we wisten van te voren dat het lastige, maar geen onmogelijke pot zou worden. Bij IJsselvogerls loopt er een  speler bij die ze van alle hoeken er in kan schieten dus wij hadden Willem erop gezet. Hij zou het heel goed doen ondanks dat de speler van IJsselvogels goed op schot was. Aanvallen was Willem ook zeer goed bezig . IJsselvogels was vooral aan het achterverdedigen en daar hadden wij best wel moeite mee. Maar wij zouden het oplossen met maar wat te gaan "rommelen". Dit pakte vooral de tweede helft goed uit.

De eerste helft werden we weer overdonderd. Al heel snel keken we tegen een achterstand aan van 5-1 en de gehele eerste helft zouden we die achterstand houden. Bij rust was het 11-6. Maar in de kleedkamer zat het geloof om te winnen er zeker in. Niemand zat versuft in de kleedkamer, eerder strdijlustig. Dat moest wat worden.......

De tweede helft zou het nog 14-6 worden en en toen ging bij ons de knop om. De een na de ander schoot raak en IJsselvogels voelde de bui al hangen en ging steeds meer praten en geirriteerd spelen. De scheidsrechter had dit allemaal niet zo in de gaten en liet IJsselvogels rustig hun gang gaan. Gelukkig gingen wij hier niet in mee of tegenin en lieten ons niet gek maken. En wij voelden dat er iets te halen viel. Heel langzaam slopen we dichterbij tot dat Wouter vlak voor tijd de 19-18 en de 19-19 scoorde. Hierna sloegen de stoppen door bij IJsselvogels. Er werd letterlijk gevochten en nadat Wouter door zijn heer bijna door de paal geduwd was floot de scheidsrechter dan maar na 1 minuut al af. Hij zag uiteindelijk ook in dat verder spelen niet verantwoord meer was. Een wedstrijd met twee gezichten en complimenten naar KCC/Delta Logistiek 4 die positief en hard geknokt heeft  in deze wedstrijd. Voor ons een verdiend punt en zo blijven we in de race om de bovenste plaatsen.

Henk Jan bedankt voor het doorbrengen van Michelle en blijven supporteren. Menno van Beek en Menno Kasbergen bedankt voor het reserve staan en meespelen. Rens en Wouter, hopelijk valt jullie blessure mee en zij  jullie er zaterdag weer bij als we thuis spelen tegen Phoenix 2 om 15.20 uur.

Statistiek: Willem 8x, Wouter 5x, Gerbert en Nienke 2x, Sheetal en Rens 1x.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties