Zaterdag 29 november speelden wij weer thuis. en wel tegen Velocitas 2 uit Leiderdorp. Aangezien iedereen van elkaar weet te winnen in deze poule is er dus niks van te zeggen hoe een wedstrijd gaat verlopen. Dit keer wilden we strijd zien en werken voor elkaar om zo de wedstrijd tot een goed eind te brengen.

Wel....onze start was vals want al heel snel keken we tegen een 0-2 achterstand aan. Hierna kwamen we redelijk snel terug tot 2-2 en tot 4-4 ging het gelijk op. Daarna lukte bij ons eens een keertje van alles. Doorloopballen, afstandschoten....... het leek Sinterklaas wel. Bij rust stond de teller dan ook op een 11-6 voorsprong.  In de rust er op gehamerd dat we vooral door moeten gaan waar we mee bezig waren, want de wedstrijd duurt nog 30 minuten en de tegenstander zal ook iets hebben van dit kan niet.

De eerste aanval na de rust was dan ook meteen raak 12-6. Maar na dat doelpunt kwam Velocitas  sterk terug. Mede door wisselspelers die in hun eerste spelen en goed op schot waren kwamen ze terug tot 15-14.  Het werd nog even heel spannend. Gelukkig floot de scheidsrechter op tijd af en konden wij 2 punten bijschrijven. Verdiende punten gezien de eerste helft. De tweede helft  zakte het bij ons een beetje in en daar moeten wij voor gaan waken dat dat niet meer gebeurt. Volgende week spelen wij uit tegen IJsselvogels 3 om 18.00 uur.

Job Plomp, bedankt voor het reserve zitten en invallen.

Statsitiek: Wouter 4x, Gerbert, Rens en Michelle 3x, Willem en Sheetal 1x.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties