De wedstrijd begint goed aan de kant van KCC/Delta Logistiek. Er wordt snel 0-1 gemaakt door Zita met een doorloper. Maar KCC/Delta Logistiek pakt niet door want Meervogels pakt al snel de leiding met 3-1. Dan krijgt Zita een strafworp mee en mag captain Julian hem nemen en hij maakt er 3-2 van. Dan wordt er weer gescoord aan de kant van de thuis ploeg, waarna Anouk vlak daarna met een afstand schot scoort en Aron maakt de 4- 4 met een wegtrekbal aangegeven door Timo. Na een snelle aanval scoort Timo uit een schot de 6-5 en maakt Aron weer de gelijkmaker naar 6-6. Uiteindelijk gaan we de rust in met 8-6.

Tot aan de rust ging het redelijk gelijk op. De eerste helft was zeker geen slechte helft het baltempo zat er goed in alleen het verdedigen was slordig en we maakte te veel fouten. De trainers hadden er nog veel vertrouwen in en gaven een pep tolk in de kleedkamer. Met het volle vertrouwen dat we nog konden winnen stapte we weer binnen de lijnen van het veld. Maar het ging mis. binnen know time stonden we 11-6 achter. We wisten wel wat we moesten doen en we kunnen het ook maar we deden het niet! Julian scoort doormiddel van een afstandsschot de 11-7. Maar dan scoort Meervogels er weer 3. Met nog een doelpunt van Julian is de stand 14-8. In de laatste 10 minuten zou het dan nog moeten gebeuren. Zou KCC/Delta Logistiek De Meervogels nog in kunnen halen of geven ze de punten weg? Met nog twee schoten van Aron en Julian wordt de eindstand uiteindelijk 16-10.

De tweede helft ging veel slechter dan de eerste helft en het draaide niet in de vakken. De punten zijn jammer genoeg voor Meervogels. Hopelijk haalt de B1 van KCC/Delta Logistiek volgend jaar wel de punten binnen.

Dominique bedankt voor het invallen voor de geblesseerde Richelle en Timo, Quinten en Aisha bedankt voor het invallen.

Iris Sturm

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties