Zaterdag 22 december speelde KCC/Delta Logistiek 4 uit om 19.50 uur tegen IJsselvogels 2 uit Moordrecht. IJsselvogels stond 6e en KCC/Delta Logistiek stond 7e. Bij winst zouden we van positie wisselen met een beter doelsaldo.

Doordat de wedstrijd ervoor flink uitliep kon ik zelf op tijd aanwezig zijn (moest eerst nog even thuis de schotklok bedienen) en begonnen we met een flink gewijzigde opstelling. Omdat wij 7 heren hebben moeten we flink rouleren en wordt er heel wat van de spelers gevraagd.

De eerste helft had al twee gezichten. Na een 0-1 voorsprong liep IJsselvogels 2 snel uit naar een 5-1 voorsprong. Er klopte niet veel van wat we deden in deze fase. We schoten tekort en er werden verkeerde keuzes gemaakt. En op de één of andere manier kwam het gevoel gelukkig weer terug. Langzaam werden de kansen beter en gingen we er weer in geloven. We wisten zelfs 5 minuten voor rust terug te komen tot 6-6. Complimenten, maar we we gingen door en bij het rustsignaal was het een 6-8 voorsprong.

De tweede helft  zouden we doorgaan met waar we on de laatste fase van de eerste helft waren geeindigd.  Het zou lang duren voor het gescoord zou worden, maar met een warrige scheidsrechter die soms rare beslissingen nam bouwden we de voorsprong uit naar 13-8. Met nog 8 minuten op de klok zou je dit uit moeten spelen. Maar we gingen in hun hectiek mee. Zeker toen zij nog eens twee spelers van het eerste erin gooiden kroop er toch een beetje onzekerheid in de ploeg. In die laatste minuten gingen zij weer scoren en wij maakten domme fouten, waardoor IJsselvogels er weer in ging geloven. En ja hoor..in de laatste minuut ging de gelijkmaker erin. 13-13.

IJsselvogels vierden dit met hun spelers uit het eerste als een overwinning, KCC/Delta Logistiek 4 voelden dit gelijkspel als een nederlaag. Volgende keer moeten we gewoon blijven korfballen en blijven nadenken met wat we doen.

5 januari hebben we een oefenwedstrijd tegen Triade 1(team van Yvonne Zaal) en op 12 januari spelen we uit tegen Tempo 3 weer voor de competitie.

Dan wens ik iedereen namens KCC/Delta Logistiek 4 fijne Kerstdagen en een Gelukkig en Sportief 2013 toe.

Statistiek: Michel 3x, Nick , Rens en Liese 2x, Simone, Janet, Michelle en Arjan 1x

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties